Om Hobbithus

Sedan gymnasiet 2008 har jag gått och drömt om en hobbitby. Att få skapa ett bostadsområde med ekologiska hobbithus där folk bor och lever. Detta ledde till att jag under tre år gick utbildningen ”Affärsutvecklingen och Entreprenörskap inom Bygg” på Chalmers Tekniska Högskola. För att få vara med och skapa byggnader jobbar jag idag på arkitektkontoret PE Arkitektur i Visby.

På den här bloggen skriver jag om allting som är kopplat till ekologiskt boende, hobbithus och kreativa hus. Detta för att hitta likasinnade (helst människor) som också vill bo i ekologiska hobbithus.

Jag som driver bloggen heter Pontus Jakobsson, är född och uppvuxen i Visby på ön Gotland. Idag är jag 27 år gammal och när jag inte ritar byggnader brukar jag dansa salsa, träna Shorinji Kempo, se film och spela datorspel.

Hitta nya lösningar som leder till ekologisk livsstil samtidigt som man kan bo som i en saga är det som jag vill vara med och skapa. Skapa det för andra raser förutom hobbitar som också vill bo så, så som människor.

PE Arkitektur som jag jobbar på har cirka 90 anställda, har kontor i Visby, Stockholm, Göteborg och Malmö. Mina medarbetare och jag ritar alltifrån hönshus och bostäder till affärer och sjukhus.

Genom bloggen och dess artiklar hoppas jag kunna skapa underlag för vad som skulle vara med i ett ekologiskt hobbithus och finna människor som vill bo i sådana.

Var med i skapandeprocessen av ekologiska hobbithus genom att uttrycka just dina tankar och idéer!

pontus_jakobsson

//Pontus

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s